hello mommies

ada tak kat sini yg pernah ada pengalaman mual teruk nak muntah asal je lepas telan maggi ? kadang bila craving maggi sangat tu, terpaksa la telan sebungkus. tapi asal je dah makan, mesti nak muntah. ada yg boleh tolong?

1 Trả lời

Sama.. Saya pernah.. masa 3 bulan pertama, saya memang tak boleh telan nasi.. jadi tukar dgn maggie..Bila dah telan maggie, muntah pula.. Sepanjang 3 bulan tu saya hanya ambik ESP shaklee & buah buahan😊