Pedih Ulu Hati

Selalu rasa pedih ulu hati. Nurse cakap kena kerap makan & jangan biar perut kosong. Tapi makan dah non stop sampai tak larat makan. Ade pape cadangan yang boleh membantu? Ini 3rd baby, b4 this langsung tak ada masalah pape walau secubittt pun alahan 😁 Makan pun kurang selera, masak boleh, makan tak lalu. Ada juga muntah beberapa kali. Baru 3 months #Alhamdulillah 💓

1 Trả lời

Sis try mkn ni.. Beli dkt pharmacy.. Harga dlm rm30.. Dulu sy preggy pn mcm tu.. Pedih ulu hati mungkin kurang mkn atau terlebih mkn 😬

4y trước

thanks dear, saya cari nanti 😍🥰