keputihan cair

Selalu ibu2 semua pernah tak mengalami keputihan yang cair waktu pregnant. Sy 24 weeks tetiba keputihan cair keluar, tak melekit, tak berbau, tak gatal . pelik juga dan hairan sebab firstime dan baby first.

5 Các câu trả lời

saya pun pernah mengalami hal yg sama mcm sis waktu saya 28weeks. tapi bila saya tanya nurse, dia cakap normal as long asal x gatal & x pedih / perih ketika buang air kecil.

Sy prnah..pegi hospital dia bgi ubt utk sumbat kt faraj..sbb hritu risau takut air ketuban bocor ke apa..sy 25week

Sama lh.. Lpas kncing mesti kluaq.. Klaw dok saja2 xkluaq pulak cecair putih tuh..

normal kalau keluar keputihan..

5y trước

Okey sis. Cuma debar ajelah. Tengok2 ada warna macam susu keluar. Sy rasa keputihan 😊

Norm