Keputihan banyak dan cair

Normal ke 15 week keputihan keluar sangat banyak, cair macam texture darah, tidak berbau dan berwarna creamy? Keputihan akan keluar bila saya makan. Bila kurang atau tak makan tiada keputihan. Saya tanya sebab dulu pernah keluar keputihan macamni 2 minggu dan tak lama tu jadi bleeding. Bleeding masa tu tengah duduk bila bergerak ia mengalir keluar. ingatkan keputihan yang keluar tapi rupanya darah yang keluar sebab texture sama cuma warna berbeza. Sekarang ni setiap kali keluar keputihan macamtu sy jadi takut. Ada sesiapa yang keputihan cair dan banyak juga ke? #pleasehelp

1 Trả lời

hai.. biasa keputihan masa mengandung ni normal je sebab peningkatan hormon . keputihan normal kalau x gatal,x berbau,bukan kaler kekuningan@ kehijauan ☺️. tips biasa dr nurse,minum air putih banyk² utk elak UTI, rajin² tukar panty@spender jr...