luka jahitan

Selalu dengar orang cakap seminggy luka dah baik . 2 minggu luka dah baik . Hm tapi kena saya lambat baik . Separuh dah baik . Bahagian dalam tuh sikit je lg nak baik tapi sakit sakit lagi dah 23 hari . Its normal ke ?? Hmmm kadang kadang merungut . Nak urus anak lagi dengan sakit tak hilang??

1 Trả lời

Cer try makan buah oren. Biasanya kalau makan vit c, luka cepat baik.

4y trước

Tak sure la sis. Mcm kwn sy kata, kalau lepas buang air ke ape, dia akn keringkan miss v depan kipas. Ubat pun jangan skip letak. Cepat je elok katanya.