warded berapa lama

selalu berape hari kene tahan wad after bersalin? nk prepare packing baju 😙

5 Các câu trả lời

Bergantung keadaan seseorg Saye 2org ank hrini brsalin esok blh discharge Hrap2 no3 nti same jgk lah https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

bawak je dua helai.. klau kena tahan lama lagi, bole mintk tlg suami bawakkn plk kemudiannya, cuma klo tkut suami xreti cari prepare je letak kat rumah nnti suami tinggal bawak bila kita perlukan

sy dulu warded 2 hari je.. tpi sy bwk baju lebih incase kne tahan lame kan.. sehelai bwk naik ward.. yg lain tnggal dlm kereta.. inform kt husband je kalau nak..

tak pasti..pape depends pd kondisi patient ketika itu bagaimana. mcm sy dlu 3 hari warded lepas bersalin czer..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

2y trước

most welcome 😉✌🏻

depend awak. ada mommy yg pagi tu bersalin petang dh boleh balik. mcm sy haritu sy dn baby both kena warded 5hari