minyak telon@angin

selain minyak yuyi, minyak ape lg yg elok utk baby?

36 Các câu trả lời

Minyak telon..n minyak tyt... 😉.. or gune mayyababy pn bgus juge ..smua sy dh try dkt ank..hehe😆😂✌️n tiga2 gune pkai smpai skrng.. time ank kembung mne yg imune kita gune yg tu..mne x tuka lain plak..smpai rs bby ok..hehee..just stnby... 😆😆😂😅✌️

Minyak ni sgt2 bagus sis.. boleh try... selain kembung perut ia nya jugak menghalang baby dari gigitan nyamuk... bau pun wangi 😉😉😊😊

mnyak mestika bayini..minyak telon bebiku..minyak tyt pn ok..ni antara yg sy prnah guna la selain mnyak yuyee 😊

Minyak anugerahhh! 😍 bau dia sedap and ade bacaan dkt minyak telon tu. tak boleh dilangkah 😉

Saya pakai minyak afiat je..alhamdulillah ank xprnh kne kembung.dh 2y dh guna myk tu je..

Minyak afiat... Minyak ni ada 2 jenis, panas & biasa... Jgn salah beli.....

Saya guna youbaby cream . Berminat boleh wssap saya 0183931943

Minyak tenang anakanda keluaran ning salmah...best..m

Garlic balm by zm beauty..bgus utk selsema & batuk baby 😊

Minyak bebe anugerah.. Mnyak bayini mestika.. Terbaik..