Bengkak Susu

Selain marmet, tuam sejuk, tuam panas. Apa lagi boleh hilangkan bengkak susu ye? Sakitnya nak buat kerja pun susah🥲#firstmom #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

Urut. Saya tengok youtube slps kak ipar bimbing saya melalui telefon masa saya bengkak susu. Bila cek up di klinik, blh tanya nurse, nurse blh bimbing cara lekapan dan penyusuan yg betul. Atau dapatkan bimbingan daripada kaunselor penyusuan bertauliah berdekatan puan.