Sakit tekak

Selain makan ubat, apa cara lain untuk hilangkan sakit tekak atau batuk ?

4 Các câu trả lời

Sye ny utk kli ke brpa x tau la sakit tekak selsme. .perit tekak block nose . .mlm mmg seksa nk tdo. .😓. .air2 sjuk mmg jrg mnom. .mgkn pmbwkkan. .

Sy guna ao waleet oil..sgat mbantu dan bkesan utk masalah batuk..seisi keluarga sy pakai ..cubalah...

Minom air suam byk2 patu makan buah-buahan . Dah batuk jgn amik watermelon plak . 😂

First kena refec doc lah, bnykkan minum air suam2, utk tekak sy kumur air garam,