Demam Ketika Hamil

Sekrg usi baby dalam 6-7 minggu sy, megalami demam..... Ada tak petua ataw apa2 untuk redakn demam

6 Các câu trả lời

. I have.. I have 5... I. I. I. I. I. I, I. I want to. be a 5.. I I want to be a friend and I will never! I love you so much. I love.. I love you. I love you so much 5.. 5. I love you so much 5 I love I love you. I love you so much more 5 love you forever 5! I love you so much and I love you so 5 I love you so much more. I love. you so I love you so. I love you so much and I love you so. much. I!! love you so. I love you so much! I 5

Dulu sy pun mcm ini . Demam teruk sngt lepas tu husband bwa blik rumah mak dia . Mak mentua suruh masuk bilik jgn pasang aircond or kipas pakai sweater tebal, stoking, pakai selimut tebal then rehat lh tdr nnti bgun ii dh rasa bdn berpeluh apa semua. Tk smpi sehri demam dh baik

Pergi klinik,biase doktor akn bg paracetamol. Akak pun demam jgk mse mggu ke 6 ari tu,siap package skali dgn batuk. Lps tu mkn ubt dh ok cume batuk je skrng ni still ade lg ckit2 🙄

Demam ketika hamil xbleh di pndg ringan better pg klinik or trus ke hspital..suhu bdn yg tggi ktika demam bleh ganggu pertumbuhan bby

Mkn panadol ikut masa. 8jam seeloknya. Minun byk air, mkn byk buah dan sayur²an..

Sy pergi hospital sis..sbb xberani nk mkn ubt..