sakit gigi

Sekrg saya dah 37 minggu...masa kndungn 36 minggu sy baru cabut gigi sebtg...tp sampai arinie bekas cabutan dgn satu lg btg gigi sy sakit ...kalu sy ingin cabut satu batang gigi sy lagi rasa2 blh x? Ada sesaper yg pernah ada penglmn seperti saya x? Blh share.....

1 Trả lời

Better jgn cabut Gigi ketika mengandung. Risiko infection yg bahaya. Hari tu semasa cabut Gigi Ada consult doktor dulu tak?

5y trước

Ada..dktr yg syorkn utk cabut..sbb takut waktu nk deliver ...sakit gigi...