Siapa nak menang lagi malam ni?

Sekejap lagi min nak buat pertandingan tau! 🤑 Siapa nak menang lagi jangan lupa perhatikan aplikasi theAsianparent jam 9malam ni ya☝️ Tapi sebelum tuuuuu, haaah jawab dulu soalan di bawah ni😏 Min nak 1 komen 1 je jawapan tau! Haippp jangan 1 komen 5-6 jawapan tau🙃 Ni latihan sebelum pertandingan kejap lagi 😆

Siapa nak menang lagi malam ni?
405 Các câu trả lời

doa, kami, klip, kelip, kad, kod, dia, kami,. demi, komedi, kali, mod, pelik, kepil, pola, pil, laki, daki, kail, kola, idam, adik, alim, elak, akil, kelam, kelim, kolam, keli