Risau

Sekarang usia kandungan sy 28week.(anak pertama).sy risau doc mengesahkan uri sy kebawah.. Masihkah ada harapan lagi untuk sy berusaha untuk naikkan uri sy? Atau mommy2 dlm ni ada idea boleh bantu sy?

2 Các câu trả lời

Masih awl lg..klau doctor detect pp type 1 @ 2 masih ade harapan lg uri akan naik..bleh bersalin normal..cuba la petua2 utk naik kan uri

5y trước

Doakan kandungan sy normal mcm org lain.. Sebab 12/12 ni sy kena checkup ke hospital pula.. Sy rsau kedaan msih sma.. Ataupun kena tahan ward

Awal lagi tu. Jangan risau ye, dia masih boleh pusing-pusing lagi tu. Sentiasa bercakap dengan baby.

5y trước

Setahu saya takde, melainkan ada komplikasi.