Assalamualaikum..

Sekarang sy tgh hamil no 3, tapi y no 2 masih nyusu dada.. Macam mne kite nk bg ank isap susu botol.. Sy dh cube bg.. Xnk isap jgk.. Klu air masak dye isap plk...

4 Các câu trả lời

awk trpkse cri puting susu btol yg dy rse suke isap . sbb bru nk blaja btol mmg susa sikit nk trus bg btol awk . dy da biase puting bf . try cri puting2 yg seprti bentok bf mommy . sy ank pertama dlu sy try jename event dy isap . ank ke 2 sy xsuke juga dlu . bg jename event pon dy xisap . xd 1pon jenis puting yg sesuai . upe ny dy nk yg jenis puting yg kelua kn bnyk susu . puting biase tu je. bru dy minum tpi kne tegak kn kepala dia sbb msih bru blaja btol . puting plak jenis susu kelua je tu . lain ank lain dy punye rse sis . bnyk mommy2 suka bg jename NUK sbb puting dy lembut dn lebar . puting dy warne kuning bkn putih . cube la dlu sis yg mne2 . klau xbrjln juga . sis tekap puting btol kt payudara sis . bia dy isap . ahahha sbb nk bg dy sesuai kn deria rse puting brbeza . sy prnh buat kt ank ke 2 . dy ingt kita nk bf dy tpi sbenr ny niat kita nk aja dy isap puting lain . smoge brjaya sis .

5y trước

same same

Ank umr brpa thn? Sy pn skrg mgdug ank 3rd,n dlu ank 2nd full bf.. Sy stop dgn bg ssu full cream fernleaf.. Ank sy xmnum btol tp thru cwn.. Alhamdulillah dia OK.. Mkn pn slera.

5y trước

Bwh sthn xpasti boleh ke x susu tu. Huhu.. Sbb ank second sy 2thn.. klo sis checkup dgn doc nti, maybe dorag bg pdapat

Sy dulu sapu ubat gigi kt breast, terus anak xnk hisap..cuba la

5y trước

Woww.. berangin je rsa.. hehe ank sye awal2 dlu pun susa nk benti.. letak kunyit, bwg putih, planta, smue xjln.. last sye mlas nk layan bia je dia nanges, smiggu je.. pastu dah xmtk lg.. 😅😅

Bagi minum air oren..