Keluar air

Sekarang sy dah 27weeks.. Baru2 ni sy ada keluar air jernih, tak da bau.. Tpi tu bkn keputihan.. .basah jugak satu tapak tangan..ada tak yg pernah jdi mcm ni.? Risau pun ada ni ??

11 Các câu trả lời

Bagus pg hsptal cepat.asal Ada air yg berlebihan keluar Kira bahaya tu.takut air ketuban. Msa berklinik pun Ada kna cakap sekiranya Ada pendarahan ,sakit perut yh tramat Dan Ada air keluar trus ke hospital

sy bru je kena mcm sis 2hari lepas,g hospital check,dokter check air ketumban ok,y keluar tu keputihan mybe sb hormon..cek pkai mulut itik tu.dokter just bg ubat jangkitan kuman y msk dr bwh tu..

Saya pon pernah kene rupa ii nya leaking 3 hari je sbb sya bnyk kn minum air masak dan air kelapa

Ada. Sy la haritu msa 28w kot xsilap. G kk kena refer. Hosp kata tu discaj je..

5y trước

A. Ah btul

Pegi check scan air ketuban. Tkt leaking

Cba sis pg klinik.. Tkt leaking air ketuban..

Dah tya dah, tpi klinik ckp xda ap pun

5y trước

Doc ckp apa? Tak bahaya ke

Gi hospital sis takut leaking

G klinik... Tkut leaking

g hospital sis..