Doakan saya yaa

Hi,. Sekarang Sy 38 week/1days..tapi belum ada kontraksi, Sy gdm on diet so tk boleh overdue lebih 40 week .risau Kalau belum bersalin🫤 doakan saya yee ibu² sekalian ..Sy pregnant ank ke Dua..dulu ank pertama 38week 2days saya bersalin doakan saya ada ciri² nk bersalin..dlm masa terdekat..🫶🫶

10 Các câu trả lời

semoge dipermudahkan bersalin nanti .sembang dgn baby suh keluar cpt,buat senaman .,saya tak tahu btl ke tak boleh minum air kelapa Dara .katenye boleh cpt buka pintu Rahim .

jgn risau ...try exercise..cm sy gdm on diet deliver ngam2 40w...tu nasib jln bukak...klu xkena induce,klu xbukak gak kena czer...semoga urusan dipermudahkan..

sy sama mcm sis.. alhamdulillah genap 39minggu sy bersalin. tu pun tiba² yg tiada tanda jelas sgt... tiba² ja bersalin 😂

11mo trước

kalau sy, 3hri sblum bersalin tu baby kurang aktif. sy serah diri ja d war brsalin. bila nrse cek bukaan. rahim masih tebal dan kpla baby masih jauh . tngh mlm sblum brsalin, tiba² rasa nak berak.. sakit tu dtg skjap².. pastu subuh jam4.45 pecah ketuban 😂

mg dimudahkan ya..banyakkan jalan❤️

sama. sy pun bgitu..dah tak sabar ni

semoga dimudahkan segala urusan sis

amin semoga dipermudahkan ya sis

mg dpmudahkan segalanya Allahuma Amiin

Smoga dipermudahkan🙏

semoga baik2 saja