luka epsitomi

Sekarang sudah 56 hari berpantang.. Kenapa tersa berat dekat bawah tu bila berjalan dan duduk terlalu lama? Dan adakan luka dalam. Tu memang ambik masa untuk recover? Memang tak selesa jadi nye. Susah nak BF baby..

2 Các câu trả lời

Sis. Ade jumpe doktor tak psl berat tu? Sebab sy ade rase yg same skrg. Just nak tahu camne sis recover?

4y trước

Mcm tu ke. Sy baru 41 hari. Kdg2 rasa berat bila bangun berdiri n berjalan. Macam rasa ada bisa n bengkak. Tak tahu la kenapa. Luka sy dah totally sembuh. Rasa bende ni dari hari ke 9 berpantang. Bila check doc die kata darah kotor tak habis keluar . Hmm..

Suppostly dah okay . Luka tu ambil masa dalam dua minggu je untuk betul betul okay