Vitamin Untuk Trimester Ke 2

Sekarang saya tengah amik vit iron, bcomplex dengan folid acid 5mg. Vitamin ape lagi yang bagus untuk saya makan masa trimester ke dua ni. Atau kekalkan saja. Saya bercadang nak ambil supplement dari produk shakelee atau ada pendapat lain?

1 Trả lời

Baik jangan terlampau makan suplemen sis,takut terlebih suplemen jejaskan baby.sebab yg vitamin kk tu rasa dh cukup untuk baby.just jaga makan,Makanan yg Bagus untuk kandungan.