Perlu atau tidak perlu buat detail scan?

Sekarang saya nak masuk 27minggu. Dah terlambat utk buat detail scan, tp masih ada klinik yg boleh buat detail scan sebelum 28minggu. Saya nk minta pendapat ibu², perlu atau tidak perlu buat detail scan ni ya?

22 Các câu trả lời

kalau mampu pergi la buat. saya buat detail scan . sekurg kurg nya kta tahu anak kta membesar dgn sihat dan sesuai ikut tumbesaran. tak salah pon kalau nak buat detail scan. tak buat pon x salah. ❤️