38 week 1 day

Sekaràng saya dah 38 week 1 hari.siapa sini mom yang dah 38 tapi masih belum ada tanda lg

389 Các câu trả lời

Sy pn 38w1d.. hri sbtu 6/8 kne serah dri sbb tekanan drah tinggi.. doc nk induce 7/8 katanya. Tp bila cek jalan still xbkk lgi.. tp Alhamdulillah tekanan darah dah okey jd doc bgi balik rehat kt umh.. katanya suh dtg balik 13/8.. Inshaallah 14/8 dh kne bersalin. Kne bersalin 39w la kiranya.. Semoga dipermudahkn urusan Nt & xde sampai kne induce laa.. Aamiin