30 Week... Sakit Perut Teramat Mcm Senggugut

Sekarang saya 30 week nk masuk 31 week... Akhir ni saya rase sakit perut seperti senggugut yg teramat berterusan.. Normal ke?

7 Các câu trả lời

Baik pegi hspital..takut contraction tu...sy bsalin anak sulung 29weeks...normal...slalu anak2 sy...sy bsalin awal dr tarikh jangkaan. 3anak skrg..dan skrg nk ke 4...insyaAllah.

4y trước

29week 2.15kg ke..berat jgk

Saya pun ade kena macam sakit senggugut tapi macam kejap sakit kejap hilang . Saya sekarang 32 week

Tak normal. Better segera ke hospital ye. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya.

Itu tak normal... Saya pun jadi macam tu....terus ke hospital...

Better gi hospital. Takut contraction awal..

Better pergi hospital..tkot contraction

g hospital sis..