memandu jauh

sekarang ni saya dah 34w1d due saya 22/06 dan ini anak second saya. saya stay di utara dan akan kena hadir kursus kerja di selatan pada 29mei-31mei. nak tanya boleh ke atau tak kalau saya drive sendiri perjalanan ke sana dalam 5jam setengah. sebab saya Pjj dengan suami

2 Các câu trả lời

Bahaya sikit takut dtg nk bersalin tu time tgh highway especially awak dh tri 3 skg, 34w tu kira dh sarat. Sorg2 pulak tu otw 😅

car pool jela dgn member office. x pon naik flight or bus je.