Sakit perut 34weeks

Sekarang ni rasa sakit perut macam nak period gitu rasa dia .. nak tido pun xboleh .. tulang punggung sakit pinggang sakit .. baru genap 34weeks .. normal ke mommies takut pulak saya . Xkanlaa dah nak bersalin 🤕🤕 apa tanda nk bersalin ya .. ni anak first .. #seriusnanya #firstbaby #firstmom #pleasehelp #ingintahu

1 Trả lời

normal sis. saya pun begitu masa nak bersalin dua anak. tp kalau ada keluar air atau darah walaupun sedikit cepat² ke hospital. tak semestinya bersalin keluar tanda. saya bersalin anak pertama jam 11 mlm ada cecair keluar sedikit,sakit perut dan pinggang. kemas barang kejap,sampai hospital jam 12am. bersalin jam 12.25am. anak kedua sakit perut berulang,pergi hospital jam 9 mlm. nurse cek bukaan serviks dah 2cm. jam 1 pagi pecah ketuban,1.29 bersalin. kadang nak bersalin ada tanda 2,3 hari sebelum. tp anak kedua saya tak ada tanda. 34w dah boleh siap² sis.