sakit tulang punggung

Nak tanya, ada anyone yg sakit tulang punggung x?.. Mcm bila nk jalan dia sakit.. Rasa mcm xboleh nak jalan... And apa uolls buat kalau jadi mcm tu?

9 Các câu trả lời

saya pon same... bahagian sebelah pulak yg sakitnya..adoii sakit rasenyer nak jalan .. jalan pon slow je tahan sakit.. saya duduk 2 jam lepas tu jalan jalan. malam sapu minyak baru ok.. sekarang ni tgh try banyak kan minum susu.. nampak la beza dia cket. saya minum susu kambing

5y trước

Sama dgn saya, sebelah kiri je sakit ;(

Banyakkan minum susu sis, saya pon mcm tu juga sebelum amalan susu tiap² hari start, sampai rasa semua posisi tak selesa.. Tapi lepas minum susu tu kurang sikit sakitnye

5y trước

Kalau x minum susu kena ambil suplemen tambahan, suplemen yg ada kalsium, zat besi ada dekat farmasi jual ckp dgn dokter tu awk tak minum susu then nk vitamin yg sama ada dalam susu. Sebab baby perlukan khasiat susu tu.. Saya susu serbuk tak bole telan, tapi susu HL bole so tiap² minggu husbend sediakan susu HL 2kotak untuk habis kan 😊😊

Sy haritu pon mcm ni jgk...sakit sgt..lama2 ilang sndri...nurse ckp normal...sbb bby nak mmbesar..

Sama sis..normal kot..saya pun kadang rasa sakit lebih2 lagi time tido..nak beralih posisi

5y trước

Haa...sy pun sma...duduk xley lama...

Sy prgnt 11 week .pgi2 sakit sgt..xboleh bgun .jln pun sakit..cpt pnt

sama sis... klau duduk atau baring msti skit... klau nak bgun payah sgt

Mine pun teruk dulu. Duduk semua tak sedap badan, cucuk cucuk rasa

Tak tahu nak buat apa... Sy tahan je sakit Tu😌

5y trước

😪😪Sabar je la yg boleh

Mintak husb tolong urut😘