Minum air gula

Sekarang ni minum air gula berapa kali ye? Ada yg kena sekali je.. Ada yg kena dua kali.. Boleh sesiapa explain tak?☺️

16 Các câu trả lời

saya kena 2 kali sebab dalam mase 2minggu berat naik 4kg. Dr takut saya gdm tapi Alhamdulillah tak sangkut..

bru 17w 2x kne mnum 12w n 28w nanti.. ank sblum ni skli je.. skrg bmi tggi sgt n jarak kelahiran jauh

sy kena minum sekali je..masa 28w..tu pun sbb umur lebih 25 tahun..xde sejarah kencing manis..

ikut jenis risiko sis.. kalau semua ok mungkin sekali je

Klau ada history family kena dua kali mcm saya☺️

Makcik sy, misi bg air suam je dia lupa letak gula 🤣🤣

10mo trước

haha. biar betul. lepas tu makcik awak diam je ke x inform balik kat nurse? bahaya jugak tu kalau memang betul ade GDM dah tak dapat nak detect awal 😅