Air gula 🤢

Biasa kena minum air gula waktu kandungan berapa weeks ye? Kk tempat saya kena buat 2 kali. Biasa sekali je kan kalau tk sangkut?

2 Các câu trả lời

nurse cakap..sekarang Klau ibu pregnant..start umur 26 dh kena minum air gula. sy 8weeks kena minum air gula. nti 28weeks minum pulak....sebelum ni pregnant xpnah kena minum air gula.

5mo trước

Memang kena minum 2 kali ye?

klu awk ada risiko gdm..minum 2x. klu xsangkut, ada minum kali ke2. risiko gdm tu blh semak kt buku pink. klu ada tick tu mmg 2x minum.