Siapa ingat lagi kuih legend ni?

Sekarang ni dah makin banyak kuih raya yang baru-baru kan😅 Ada yang masih ingat lagi tak kuih raya legend dekat bawah ni?😍 Cuba padankan sikit nama + gambar dia yang betul😉

Siapa ingat lagi kuih legend ni?
57 Các câu trả lời

A. 4 bangkit B.1 biskut dam C. 5 mama carey D .3 biskut mazola.. nyum2 smua ni sedap2 belaka..🤤🤤🤤

1. Biskut Dam - B 2.Biskut Mazola - D 3. Kuih Bangkit - A 4. Mama Carey - C

xkenal sngat nama kuih 🤣🤣 . tp kalau bab mencekik no 1 la . haha

A. Kuih Bangkit B. Biskut Dam C. ... Mama Carey? D. Biskut Mazola

A) 4.kuih bangkit B) 1.biskut dam C) 5.mama carey D) 3.biskut mazola

A. Kuih bangkit B. Biskut dam C. Mama carey D. Biskut mazola

A 4.Kuih Bangkit B 1.Biskut Dam C 5.Mama Carey D 3.Biskut Mazola

A. Biskut bangkit B. Biskut dam C. Mama carey D. Biskut mazola..

A. Biskut bangkit B. Biskut dam C. Mama carey D. Biskut mazola

A. Kuih bangkit B. Biskut dam C. Mama carey D. Biskut mazola