Tawakal dan berserah

Sekarang ni berserah dan tawakal .. kalau ad rezeki ank no 2 , alhamdulillah .. kalau tak ada , mungkin rezeki dekat tempat lain .. saya mungkin seorang yg sush nk lekat .. anak first pon lambat nak lekat .. Tp sekarang , alhamdulillah .. mungkin Allahh nak saya fokus pada anak sorang ni ..

4 Các câu trả lời

ank first sis brapa tahun baru lekat? saja tanya sbb sy ttc ...mungkin jwpn sis memberi secebis harapan utk sy tetap positif...in shaa Allah sis mungkin bln ramadhan yg mulia ni ad rezeki sis utk menimang cahaya mata kedua. doakan sy ye sis. jgn lupa utk bersyukur

3mo trước

Sya ank first setahun ,baru lekat .. nak dapat anak no 2 ni , 3 tahun ikhtiar blom lekat .. tp da twakal , mungkin allah nk bg nnt bila waktuny😊.. semoga tahun ni , hadir malaikat kecil dalam rahim awak . Amin2 ya rabbal alamin🤲🏻

Sy pn sdg ttc ank kedua..ank 1st cpt ja lekat tapi ank kedua sush pula nk lekat..skg umur dia pn da masuk 8tahun..sy tk merancang pn,tpi tu la blm rezeki kot..tawakal dn berserah juga ni..😌

3mo trước

sama la.. ank 1st terus lekat lepas kawin.. skrg dh nk msuk 7thun.. mcm² ikhtiar.. last² xnk fikir dh.. tp bln9 thun lps pregnant.. masa 10w, missed miscarrige.. sedih sgt².. smpai sekrg terasa hilang tu...

saya kawen 2018 dapat anak sorg masa 2021. mcm2 saya ikhtiar masa ank first dlu. in shaa allah ALLAH permudahkan urusan kita aamin

maybe Allah suruh fokus anak yg sedia ada dlu