ketagih nak makan durian huhu

sekarang kandungan dah 34w 4days...semlm dah makan durian 5 ke 6 ulas ade juga rasa panas n anak kurang aktif sikit tapi saya minum banyak air..oke ke klau nak makan lagi hari ni huhuhu..ade x sape sape macam saya ok ke.....

2 Các câu trả lời

Lepas bersalin leh makan durian. Baby penting sis. Kawan i makan durian during pregnancy dh miscarriage.

5y trước

omg....x makan dah sis tahan tahan huhu ramai x syorkan tambah dah kena insulin....

Tolong elakkan makan durian sis

5y trước

ok tq sis...tapi duk teringat huhu