CNY TAK LAMA

sekarang kan musim limau cny, dekat tempat kerja sy memang dia akan bagi 1kotak limau utk staff. so soalan sy ada apa2 kesan ke kalau byk mkn limau ? sbb dia kan tk sama dgn orange 😅

2 Các câu trả lời

Better elakkan limau yg kecik2 tu. Sbb limau tu kalau makan banyak sangat boleh batuk2, sesak nafas. Jarang orang cina nak makan limau tu 😁

3y trước

tq sis

Sama jeee. Dedua kaya dgn vit C. Elok sangat nak makan nya pun. Limau pun ada folate so nak makan banyak pun takpe

3y trước

tq sis