35 minggu 5 hari

Sekarang dah tak boleh duduk lama2 dekat kerusi, mesti sakit pinggang. Kerja rumah pun baru buat sekejap dah penat. Korang pun sama ke?

5 Các câu trả lời

Ye sama..Tmbh skrg mkin kerap brulang ke tndas. Penat n mengah tu mcm baru lps join lumba lari😂😆😆mjurlh brg2 sy settle awl dh. Tggl tggu hri je

Sama. Berdiri lama lama rasa semput nak duduk.. bila masak pun take 5 jugak nak berehat. Harap harap ini semua hilang bila beranak nanti

saya dulu masa mengandung pun macam tu, kerja baring je sbb segala galanya sakit 🤣

Ya, banyakkan rehat. Jaga posture

sama .