1st anak, 1st trimester, takde sickness ok ke?

Sekarang dah 8w. Rasa cramp dgn sore breast je. Ok ke mcm tu? Cramp pun come and go. Sore breast je sampai sekarang tak hilang. Heartbeat tak check lagi. Hari tu scan 7w takde heartbeat lagi #firsttimemom #nomorningsickness

20 Các câu trả lời

Morning sickness biasanya week 10 ke 12 paling ketara. Tp jgn risau lepas week 13 dia akan slowly get better. Heartbeat boleh dengar sdh pada week 8.

jgn diminta alahan tu, nnt xlarat 😂. slagi takdek bleeding in shaa Allah ok, sye sendiri heartbeat baby nmpk 9w+.

Normal 💖 sy pun 1st pregnancy, langsung takde sickness and punyalah berselera utk makan hahahah 😆

Ada orang yang memang tiada morning sickness, tapi ibu kena lebih berhati-hati terutama bab makanan.

normal sebenarnya. no worry. setiap orang tak sama. syukur Alhamdulilah takda morning sickness.

saya anak pertama langsung takde sickness..tapi saya dah selamat bersalin 10/05/24 hri tu 🤭

Pregnant xwajib morning sickness pun. Kenapa orang takut xdew morning sickness? Pelik2 jer

Saya sampai dah nak bersalin takda sickness. Okey je..

Insya Allah ok

okay