Makan minum bawa hospital

Hi, sekarang dah 33 minggu. Better bawa biskut & air 3in1 or kotak? Kalau biskut tu, biskut jenis apa yg elok utk ibu2 pantang? Doktor kata milo/vico panas, blh naikkan kuning baby. Kalau anlene ni ok ke tak perlu nak bancuh2. Makanan apa yg blh bykkn susu ibu?

Makan minum bawa hospital
1 Trả lời

sy bawak biskut kering, milo 3in1, roti jagung. ank kuning 3 hari je.

6mo trước

haah bawa yg pack kecil2 tu. hsptl sy dia ada timing klu nk isi air panas. so mmg ada standby thermos siap2