Tangan kaki kerap kebas selepas bersalin.

Sekarang anak dah masuk 4 bulan tangan kaki masih kebas / sesemut. Boleh tahu punca sebab apa ye?

5 Các câu trả lời

biasanya kaki tangan kebas ni sbb badan kurang calcium jgk selain mgkn perjalanan darah tak elok dlm bdn. sy jd kerap kebas masa ngandung. puncanya kurang minum susu. alhamdulillah lps konsisten minum susu sampai la skrg walau dh hbs pantang syukur takde dh mslh kebas² tu.

perjalanan darah tak lancar. boleh jadi sebab kencing manis, boleh jadi banyak darah beku lagi etc. dah cuba bertungku/urut?

mengurut tak sis. urut dulu bagu darag lancar

Darah xlamcar kot. Ade ngurut tak?

darah xlancar