Semoga dipermudahkan bersalin.

Sekarang 39minggu 5hari. Tapi baby belum nak keluar. Badan dh sakit sgt. Doakan sy mommies semua🙏

9 Các câu trả lời

Semoga semuanya dipermudahkan sis..semoga sis dan anak selamat selepas urusan kelahiran..aminnnn..doakan utk sy gak sis..ni dh 38wks 4days tp masih blom rs pape hehe

4y trước

amin. kita sama2 doakan yg baik2 sis. semoga dipermudahkan segala urusan.

Assalamualaikum semoga dipermudahkan urusan dan semoga kedua2nya selamat..Aamiin ya rabbal alamiin🤲🏻..

4y trước

amin🙏🙏 tq sis

samela 38w2hari..semoga dipermudahkn segala urusan kite ye....

4y trước

amin.

semoga dipermudahkan urusan sebelum dan selepas bersalin..

4y trước

amin tq sis

Semoga Allah permudahkan segala urusan sis

4y trước

amin. tq sis

semoga dipermudahkan urusan bersalin

4y trước

amin. tq sis

semoga dipermudahkan urusan

4y trước

amin. tq sis

Semoga dipermudahkan..

4y trước

tq sis.

Semoga dipermudahkan

4y trước

amin. tq sis