Takot

Sekarang 37 week.... Tinggal 6 hari lg nak kene serah diri sebab gdm on insulin.... Ade x mommy2 kene serah diri sbb gdm on insulin... Ank kluar besar ke?

27 Các câu trả lời

Sy kne serah diri isnin ni.tgk protmmg besar...harap selamat smuanyer.1st sangkutt gdm

sama la sis pun 37w...gdm on diet...tp xde plak doc suruh serah diri awal dr due...

4y trước

Kalau gdm on diet doktr xde suh serah diri.. boleh bsalin smpai due... Kalu gdm on insulin mmg kene serah diri... Tp kalu gdm tinggi xde on insylin or diet control mmg kene serah diri jgk 38w...heheh..

Sy gdm on diet, bersalin 2minggu awal dri due date. Bersalin 37w6d, berat baby 3.26kg

4y trước

alhamdulillah tqq 😊

Boleh saya tahu, kenapa ibu yg gdm kena serah diri? Maaf, ni pregnant first time saya

4y trước

Noted. 😬

Sama tgh tgu hari sersh diri. 7 hari lagi. Takut jugak sbb anak first

Doktor takde bgtau sis berat baby ker? Sis czer ker?

5y trước

Allahu.. Tpkse la sis nk buat cm mne.. Bnde nk kne

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin