17 weeks, Sakit Pinggang & Tak Selesa Perut

Salam and Hi Mommies..saya nak tumpang tanya, normal ke kalau 17 weeks tapi dh start sakit pinggang, punggung, dan selalu tak selesa di perut? Saya tak boleh sangat baring terlentang sbb akan tak selesa. Biasanya akan mengiring kiri atau kanan.. Mungkin kah sbb saya kurang berat badan? Utk 17 weeks ni berat saya 45kg sahaja..tinggi 158cm..memang tak cukup bmi :(

1 Trả lời

Normal sis. Sbb baby makin membesar. Sy pun kurang berat badan. Berat 44 tinggi 166. Memang selalu sakit pinggang dan x selesa di perut

4y trước

Xpa sis sakit tu biasa. Kalau sakit pastu keluar darah kena cepat2 pergi hospital. Selagi tak keluar darah tu masih ok ☺️