Suami suka tgok gambar/video perempuan seksi

Sejak saya pregnant ni, suami selalu pgg phone Saya pun jrg nak belek2 phone suami Tapi sekali haritu terbaca ws suami dgn kwnnya, ada gambar perempuan Thailand seksi dgn pakaiannya yg mencolok mata Xtahula takat mana rahsia suami dgn kwnnya tu.. baru2 ni ada sebut pasal awek tu org situ sini lah bagai Saya sedih, dah la tgh pregnant, semua jadi kusam gelap2... Suami pulak, 2hari sekali baru jumpa sbb kerja dia berat Saya sampai tpikir, kalau suami mimpi, mimpi dgn saya ke mimpi dgn org2 yg dia tgok tu.. kalau bersama saya, suami terbayang ke perempuan2 tu? Takda ke cara lain nak buat? Saya sedih sangat kalau tgok explore ig pun gambar semua seksi2 Ada tak cara nk bg cantik putih melepak gebu kalah semua org seksi dlm internet ni? Saya mengandung tak jadi gemuk pun, mmg rezeki sgt takde kembang2 ke apa... Saya wangi2 je selalu kalau suami balik, penat2 pun saya masakkan utk dia masa dia demam sakit... Kenapa mcm ni, give me support please... Sampai saya rasa nak anak sorg je, pastu saya nak jaga diri sendiri lawa2 kalah org lain... Tanak mengandung dahh 😭😭😭😭😭

11 Các câu trả lời

sye penah ade kat tmpt sis. start drpd mmber die hntr gmbr / video mcm2. so die terlayan. mase tu sye bru hbis pantang ank first ye. first skali ape yg sye buat, sye duduk bincang face to face dgn die. mule2 die x ngaku die lyan sume bnde tu. then sye tunjuk bukti. sye dh ss chat die dgn mmbe dy tu . baru la die ngaku. sye tanye die ape yg kurg kat sye smpai die nk kne tgk pompuan lain. body kite mmg dh xkn lawa mcm dulu lpas kite branak. tapi tu pengorbanan kite sbgai sorg ibu and wife . and suami patut hargai bnde tu smpai bile2. bkn jadikan bnde tu sbgai alasan utk diorg tgk pompuan lain. xde pompuan yg nak body dy brubah jd x cantik . ape gune kite kawen klau die x boleh trime kekurangan kite. klau die nk body kite cntik smpai bile2,jgn suruh kite branak. sye ckp kt asben mcm ni. ape gune awk suruh sye tutup aurat ape sume, tpi blkg sye awk tgk aurat pompuan lain. baik sye bukak je sume mcm yg pompuan2 tu pakai. biar je laki lain tgk body sye, sbb awk boleh je tgk body pompuan lain? ape beza nya? klau nk sye lawa mcm pompuan lain,bagi sye kurg2 seribu sebulan utk sye melawa je. tapi klau dh tau xmmpu, buat cara x mmpu. awk boleh buat,awk ingt sye x boleh buat? depan2 awk skrg ni pun sye boleh tgk gmbr2 laki bog*l pe sume . nk tau jgk ape awk rse kn. awk tgk body pompuan lain pastu stim,cari bini jgk kn? knpe x gi cari pompuan2 dlm gmbr tu je. bile sye dh xcantik,awk gi tgk pompuan lain,tu mkne nye awk syg kn body sye je. awk x ikhlas syg kn sye. klau btul ikhlas,sye cacat skali pun awk ttap nmpk sye je. pastu byk lagi lah sye ckp kat die. tak perlu jerit2 or tinggi suare pun kite boleh ckp ayat yg mkn dlm ye sis. luah kan je semua yg sis rase. x perlu salahkan diri sndri. laki ni kdg dpt bini cntik pun mmg xkn puas klau dh cmtu prangai nye. sis try ckp dari hati ke hati. nk mnangis pun nangis jelah puas2 dpn die. tapi mcm sye, sye yg buat suami sye nangis 😅 biar dy mnyesal sikit. lagi satu ,sye warning kat mmbe2 die yg suke dok share bukan2 tu. habis sye ceramah sume sbb sume nye dh berbini. sye kate klau kantoi lg skali ngn sye, mmg sye bgitau bini diorg. korg nk rosak kn rumahtangge aku ,aku pun boleh rosakkan rumahtangge korg. jgn main2. lpas suami tau sye warning mmbe2 die tu,lagi la dy takut. sbb ape sye ckp,mmg sye buat, sy x main2. jgn rasa diri sis lemah. kite ni pompuan kne ptahan kan hak kite. do something to solve the problem. jgn lari dri mslh. slagi sis x slowtalk dgn suami,slagi tu mslh x selesai. kite bersuare bkn bmaksud kite derhaka dgn suami. dh terang2 suami buat slah, kite kne tegur. sbb tu penting nye komunikasi dlm rumahtangge. sis cari mase yg sesuai,ckp dgn suami elok2. insyaallah die boleh brubah. . sory pnjg pulak sye komen. 😅

2y trước

insyaAllah..kita org pompuan jgn jd lembik sgt..sy dh 2 halau laki kuar dr umh..baju2 die sy lempor kt luor rumh..brg2 keje die semua sy angkut..sy bukn baik pn ngn madu sy..x ada wanita ats dunia ni blh trima yg diri brmadu..sy x biar laki pijak2 ats kpla sy..dlm sy preggy 5 buln sy angkut semua brg2 die yg berat tu sy lempar kt luor rumh..die pn trkejut n mujur jgk sy x ggur.. emosi gila jgn main tau org pompuan ni..dulu dieorg brbaik dlm diam blkng sy..slps ank no 2 dieorg 3 thun bru sy dpt thu dieorg brbaik..luluh hati mase tu..start pd tu lh sy jd kuat demi ank2..masih lg brtahan hgga hr ni..sy mmg fhm benor prasaan isteri2 yg suami curang ni

nak komen lelebih pun takda kt tempat sis. so sy taktau nak nasihat/bg support mcm mana. pertama, kena bincang dgn suami lah. tanya dia kenapa jadi mcmtu. kalau dia ckp gurau dgn kawan, sis ckp balik. kalau sy gurau dgn kawan sy tgk brad pitt pakai spender siap terbayang2, awk marah tak? kalau dia marah, awk pulang paku buah keras kt dia. ttg imaginasi dia ke apa ke tu sy taktau mcm mana sbb otak laki awk tu tak diketahui bagaimana. tp kalau sis insecure, sis luah je semua. sy pun pernah je insecure dgn husband sy. sy ckp semua sampai nangis2 lepastu duduk sama bincang apa kena perbaiki. masing2 kena ada peranan utk berubah ke arah lebih baik. perkahwinan ni lubuk pahala. kalau asyik makan hati, asyik serba tak kena, rugi lah pahala tu nanti tak dpt. dok tambah dosa & buang masa saja. sis jgn rasa sis tak cukup bagus, tak cukup putih, tak cukup seksi utk dia. jgn cari salah sis. kalau dia yg bermasalah, maka dia yg kena berubah. cumanya sis juga kena bersedia lah dgn apa2 yg akan berlaku di masa depan. harap sis terus tabah, kuat demi baby & jgn lupa heart 2 heart dgn husband. moga dia pun jenis mahu berbincang & sama2 cari jalan penyelesaian.

2y trước

Baik sis... harini saya dah tak menangis teringat pasal bende ni... doakan saya kuat nak mulakan bincang dgn suami... sebab skrg ni kami mcm tiada komunikasi 2hala... saya takut jadi beban bagi suami, macam2 terpikir... ye saya islam, mmg lepas solat kalau doa saya nangis syukur Allah tiupkan roh dlm rahim saya dah tggu selama setahun... tapi tak sangka suami pula jadi macam ni... terima kasih sis atas nasihat

bincang lh baik2 dlu.. sya pun tak tau nak kata apa.. klau ikut pnglaman sya yg dh brkhwin lebih 7tahun.. awl2 husb ada group tak elok dgn kwan2 dia.. sya prnh tgk jugk hp nya.. relax je dia ckp smua tu dri kwan2.. sya jenis tak bnyk ckp & tak bnyk komplem.. prnh nmpk jugk chat2 dia dgn pmpuan lain yg bersweet2.. sya diam je .. smua sya abaikn.. mungkin sbb sya tak berani nak ckp apa2.. husb bukn lh jenis yg suka mrah2, maki, pukul, atau jhat dgn sya.. tpi entah lh.. sya abaikn je.. tpi smua tu buat sya brubah.. hilng kprcyaan hilng rsa.. skrng,,wlaupn preg ank kedua,,sya relax je.. biar lh dia kluar ptng balik pagi,, atau kluar lewat mlm atau apa pun.. sya biar je.. lgi pun tinggl kat rumah fmly sya .. sya tak risau apa pun sbb ada fmly sya 😌😌 kata2 trakhir dri sya,,,bincang lh baik2 sblum trlmbat.. jgn jdi mcm sya yg diam kn je smua.. mmg xda gduh apa smua,,mcm ok je smua.. tpi orng tak tau hati sya mcmna 😌😌

2y trước

hmmm saya risau jadi mcm sis cakap ni lah, sebab tu tanya macam mana isteri2 hebat dalam ni buat dlm situasi mcm saya ni... suami saya mmg baik sgt dengan saya, sebijik mcm suami sis... whatsapp perempuan sweet2 pun takde cuma dia tgok perempuan seksi2 ni, saya tak boleh nak tolerate... tp saya pun macam sis saya diam kan aje, saya nangis sorg2 lepastu saya dh ok layan je suami mcm biasa dalam hati ni hancur rasa bila dia minat body org lain, sdgkan saya mmg syg kat suami ni, suka hampir semua yg ada dekat suami je... saya cuba bincang dan cari waktu sesuai nanti... doakan saya kuat sis

Sis saya ada kawan macam ni..masa tu dia ngndu suami dia suka nngok porn masa dia mengandung 3 bulan..nak dijadikan cerita dia tak bersama sbb dia takut penah bersama masa awal pregnant keluar flex so dia stop..lepas tu biasa la masa mengandung ni tak de mood nak layan suami..tapi suami dia p nngok porn .tu pun kantoi sbb dia buka twitter dan telegram laki dia😞sayaaa nasihatkan diaa saya cakap leps bersalin suruh je laki dia tinggal kan dia kalau nak nngok bende macam tu..gertak suami dia nak fail kan penceraian lepas bersalin alasan suami nngok porn..hah malukan..pastu cakap tak sedar kita ngandung anak dia..hahh sejak tu dia tak nngok da sbb dia berjanju merayu dgn bini dia..kawan saya percaya sebab dia da bersumpah sbb dia takut bini dia minta cerai

bincang je dgn husband. x bincang dgn husband x tau ape mslh die. awk tye sini pon kalau punca husband mcm tu x tau x guna jugak. dgn sye sng je. laki sye buat mcm tu sye ckp sye jijik dgn die. sye doa die mati pucuk je kalau tgok benda2 bodoh mcm tu. mmg x tgok dh lps tu. kalau kantoi lgi sekali sye ckp sye nk die lafaz taklik kinayah, die tgok die lps kn sye. die rse die syg sye die xkn tgok bile buat lafaz taklik mcm tu. sye ckp je sye mampu hidup sendiri xde laki dri ade laki jijik mcm tu. ade bini halal sebok nk tgok yg haram. tetibe tgok2 bende bodo tu kalau mati,mampus kau x sempat taubat. 😂😂

2y trước

hati kena kental sis bila ckp mcm tu. jgn mkn pujuk rayu die. laki nii byk yg manis lidah, bercakap berjanji tapi buat jugak belakang kita. so nasihat sye, jgn percaya 100% apa yg dia ckp n janji tu.

hritu saya ckp kat suami prempuan yg awak dok tgok lawa putih body cun rambut cantik kuku cantik sexy tu nnti bila dah jadi milik awak akan jadi haukk sbb awak takde duit nak cantik maintenance tinggi sbb dulu saya cantik sexy tapi bila kwin jdi hauk trus dia diam ☺️ kdg2 perlu sedar kan dri lelaki bukan kita yg buruk dia yg takde duit utk jaga maintenance kita.

rasa memg mcm sifat laki dh. dulu husband sy mcm tu jugak awal2 kawen. bila kerja malam mula la tgk kt ig dok usha pompuan seksi. masa dlm pantang tgk laki dok follow telegram channel pompuan seksi. tp skrg tak buat dh, sy selalu je check fon dia senyap2 cuma husband sy jenis xdela wasap2 dgn org pasal pompuan seksi ke apa. jenis cuci mata gitu je la, mujur dh xbuat 🥲

2y trước

suami saya ni ada kawan baik.. mmg sorg tu jela dia sembang, meluahkan semua masalah dia disebabkan ada kawan dia tu, dengan saya suami dah jarang cerita masalah dia lama2 tak cerita lansung... balik jumpa saya, mcm takde masalah lansung dengan bisnes dia.. sampaikan saya rasa kalau cerita masalah saya, suami terasa beban sbb takde komunikasi 2hala.. mcm side saya je lebih banyak... rasa mcm tak berguna jadi isteri

cara dia : 1)tnya suami apa yg dia tgk dkt sis yg dia rasa perlu buat sesuatu 2)dah dia bagitau apa yg dia nak sis buat , minta dkt dia utk melabur sbb perempuan lain cntek pon pakai duit jugak bukan nak cntek free je jgn dia x nak melabur pulak sbb benda gitu perlukan pelaburan .. kalau dekut nak keluar duit , mana dtg nak cntik nya kan ..

2y trước

saya cuba buat macam sis cakap... terima kasih bantu saya sis moga perkahwinan sis kekal sampai syurga

Ibu kena kuat. Jangan terlalu fikir cantik untuk suami shj, fikir untuk diri kita juga supaya kita tak fikir yg bukan. Dan kena percaya pada komunikasi, cuba berbincang dgn suami dan yg penting kena bagitahu yg kita x suka apa yg dia buat tu dan bagi imaginasi if isteri buat mcm tu dia suka jgk ke?

Sy minta maaf terlike post. xtau mcmana nk unlike semula

2y trước

takpe sis saya perlukan support drpd isteri2 hebat dalam apps ni...