Suami suka tgok gambar/video perempuan seksi

Sejak saya pregnant ni, suami selalu pgg phone Saya pun jrg nak belek2 phone suami Tapi sekali haritu terbaca ws suami dgn kwnnya, ada gambar perempuan Thailand seksi dgn pakaiannya yg mencolok mata Xtahula takat mana rahsia suami dgn kwnnya tu.. baru2 ni ada sebut pasal awek tu org situ sini lah bagai Saya sedih, dah la tgh pregnant, semua jadi kusam gelap2... Suami pulak, 2hari sekali baru jumpa sbb kerja dia berat Saya sampai tpikir, kalau suami mimpi, mimpi dgn saya ke mimpi dgn org2 yg dia tgok tu.. kalau bersama saya, suami terbayang ke perempuan2 tu? Takda ke cara lain nak buat? Saya sedih sangat kalau tgok explore ig pun gambar semua seksi2 Ada tak cara nk bg cantik putih melepak gebu kalah semua org seksi dlm internet ni? Saya mengandung tak jadi gemuk pun, mmg rezeki sgt takde kembang2 ke apa... Saya wangi2 je selalu kalau suami balik, penat2 pun saya masakkan utk dia masa dia demam sakit... Kenapa mcm ni, give me support please... Sampai saya rasa nak anak sorg je, pastu saya nak jaga diri sendiri lawa2 kalah org lain... Tanak mengandung dahh 😭😭😭😭😭

11 Các câu trả lời

nak produk putih seluruh badan blh dm sya sis..

2y trước

saya target lepas bersalin memang nak lawa2, wangi2 cepat2 kurus, berpantang betul2 pastu senaman bg ada body shape