Produk kecantikan untuk ibu yg menyusu

Sejak mengandung,kulit muka jadi kusam Dan burn satu badan..rasa tak confident bila nak jumpa orang bila dh bersalin nie..sampai orang tegur kata sye macam tak terurus,tak cantik macam sebelum mengandung..orang kata sye stress sbab tu jadi burn,sye kesian kt suami sbab bila orang mengata sye dorang akan kata sye jadi macam nie sbab suami xjaga isteri dan tak bantu jaga anak sekali..hm.. Tolong rekemen produk apa yg sesuai utk putih gebu yg sesuai utk Ibu yg menyusu badan utk anak

1 Trả lời

Saya pakai The Body Shop. Apa2 pun ikut keserasian kulit awak. Kalau awak rajin boleh baca satu per satu ingredients pada setiap produk. Saya buat macam tu.

12mo trước

baik,terima kasih puan