Badan gatal gatal.

Hi. Sejak masuk 3rd trimester ni, badan sy selalu gatal gatal, especially dekat bahagian kaki. Kaki pun habis dah luka n berparut sbb menggaru sbb sy tak tahan gatal2 tu?. Sy dah beli ubat dekat farmasi, tapi mcm tak jalan, dah tukar mandian(skrg pakai cetaphil) but still ada rasa gatal tu. Ada tak mommies2 y pernah rasa mcm sy & pakai produk ape utk hilangkan rasa gatal tu.???

21 Các câu trả lời

Bagi tau doctor la. Mmg ada effect dr hormone. Kalau ubat makan, boleh makan loratadine. Masa sy preggy no 3, sy masalah ni sampai kena makan antibiotics.