Kandungan 6 bulan

Sejak lockdown ni stress rasanya . Fikirkan masalah kewangan sekarang . Terlalu banyak fikir sampai cepat terasa hati dan cepat sangat menangis . Emosi tersangat terganggu sekarang . Macam mana nk kurangkan tekanan ye

1 Trả lời

sy x pandai nk tambah cabang income mcm org lain. yg sy usahakan skrg berjimat cermat apa yg sy belanja, apa yg sy pakai. perkara yg boleh sempitkan rezeki tu sy cuba elakkan cthnya jgn kerap bgaduh dgn pasangan. sedekah masuk dlm tabung masjid sikitpun xpe. sy pujuk diri sndiri hidup susah tp berkat lg baik drpd sebaliknya. just share apa yg sy amalkan bkn niat nk tunjuk pandai. moga Allah permudahkan segala kesulitan puan