Kandungan 33 Minggu Perut Mula Rasa Pedih

Sejak kandungan saya masuk 33 minggu ni.. Perut pun makin mengembang.. Badan saya kecik je.. First baby.. Dah mula rasa pedih sangat2 sekitar tgh perut sampai atas perut lagi2 bila baby menolak dgn kuat.. Boleh suggest kan tak selain sapu minyak kelapa dara.. Benda apa lagi saya boleh sapu supaya kurangkan rasa pedih kat kulit perut saya ni..? Rasa tak selesa sgt?

1 Trả lời

Normal sis, lagi kuat baby gerak lagi pedih rasa dia. Saya sapu palmer's cocoa butter 😅