Adakah para ibu mempunyai instinct terhadap jantina anak dalam kandungan ?

Sejak kandungan 3 bulan, saya merasakan yg anak dalam kandungan ialah lelaki. Malah, perhatian sy juga cenderung kepada barangan bayi lelaki. Tidak disangka pd scan 23w/5 bulan ternampak jantina anak. Alhamdulillah betul lelaki. 🥰 Bagaimana pula cerita para ibu yg lain ?

12 Các câu trả lời

ank 1st naluri sy boy n mmg lahir boy & kali ni pun instinct boy juga 🤭