Adakah para ibu mempunyai instinct terhadap jantina anak dalam kandungan ?

Sejak kandungan 3 bulan, saya merasakan yg anak dalam kandungan ialah lelaki. Malah, perhatian sy juga cenderung kepada barangan bayi lelaki. Tidak disangka pd scan 23w/5 bulan ternampak jantina anak. Alhamdulillah betul lelaki. 🥰 Bagaimana pula cerita para ibu yg lain ?

12 Các câu trả lời

sy pun mmg nk bby boy.. lg suka tgk brg boy.. and time scan mmg betul boy🥰

2y trước

sama 🥰

naluri saya kuat boy, tapi scan girl. dah 2 kali scan girl 😅

2y trước

sama la insting kuat kta laki tp scan 2x dh doc ckp girl