Pelupa

Sejak hamil ni asyik pelupa je.. Kadang da terpandang barang tu nak amik, tp last2 lupa jgk nk angkat... Memang mcm tu ke? Penat kaki berjalan??

9 Các câu trả lời

Sma lah.. Ingtkan sya sorang jer mcm tu 😂😂 kalau p jlan boleh pulak tlupa nak ambi fon..dlu memang fon lah benda prtma sya ambi..nsib baik lah sya cek beg sya ada fon ke tak dlm tu 😂😂msa nak kluar rmh tu wjib p sana sini tengok2 rmh bilik mungkin ada benda yg nak di bawa tpi tak ingt nak ambik 😂😂 pintu dah kunci bru lah tringat tu ini lupa nak ambi 😥😥

5y trước

Hahah sama.. Phone sejak kawin laa yg slalu trtinggal.. Kalau dulu, fon laa yg pertama ambik.. Hehehe.. Mase lepas kawin, siap xthu ag phone letak mane

mmg lupe2 lg lg tang tngh msk air kt dapo bole bntai xingt lngsg plak . prnh juga 2kali xingt gntg kunci rumh kt tmpt sndri sedia kn . bia je kt pintu pagar lua . nasib baik la xd ap ap kejadian . 😰

5y trước

tu la . nsib baik la mse pertama kali lupe tu xd pape sbb suami balik mlm . yg ke dua tu suami perasan mse dy cuti . dy kt rumh mse tu bru kelua same2 beli brg rumh . ahaha sy pon ckp kt dy maaf la sy mmg xingt lngsg . biase xprnh mcm tu . lps jdi gitu sy letk pemegg mainan ank pd kunci rumh sy bru da xd lg lupe kunci . ahaha 😅

Ha sama la. Da la tahap lupa tu teruk betul. Dah masuk toilet pusing balik keluar sbb lupa nak buat apa pastu bila tengok towel kat tgn, pusing balik masuk toilet sbb baru tringat sebenarnya nak mandi.

5y trước

Laaa... Hihihihi... 🤣😂

Sama laaa mcm sy..Konon sibuk duk ingtkn suami barang2 dia mcm hfon,dompet apa semua,last2 barang sy lupa nak ambk sedap lengang kngkung masuk kereta 😂😂..Nasib baik tak kena marah

5y trước

Tu laa pasal..baru anak sorng..klau 2 3 mau haru hidup 😂😂..Nsb baik suami jenis fham

sma laa mcm sy..smpaikn suami gelar sy pelupa..pdahal sy bru je ltak beg dompet tp lpe ltak kt mn..hahaha..suami slalu perli sy ni pelupa

macam saya lah getah rambut taruk merata ,kalau tak jmpa panggil suami carikn hahaha dia lagi pro tngok kita letak mana.

5y trước

kdng2 tu kalau dia nmpk kita letak tmpt tak ptt terus dia tegur , ha haaa nnti lupa letak mana dia ckp ,haha .

Aah..😂😂😂akn jd lupe2... Smpai husben kena.remind pape bg ingt pe kita lupe..hehehe😂😂😂

5y trước

Hehe...😂😂😂

Haah...samalah, mmg jd pelupa...tp lpas b’salin lgi teruk pelupanya... hahah

Nanti dah bersalin lagi jd pelupa 😂