perut x membesar

sejak balik raya haji, sampai sekarang ni semua orang x percaya kandungan da cecah 6 bulan, tp langsung x nampak perut. Bila orang cakap mcm ni mula rase risau dengan baby, risau x membesar dengan sihat ke apa ke?? rase nya macam nak hari2 pergi scan dekat klinik. Ada x mcm saya? #1stbaby #24week

1 Trả lời

Norml tu..Tgk saiz bdan ibunya...Klu msa sis cek up n misi n doc xkta Ape2 means bby sht..Jgn dgr sgt org duk kata2 nie