twin??

sejak akhir2 ni kerap bc ttg twin..krp je google psl twin..sdgkn ht ni x mengharap dpt twin..last scan 8 week msh x nmpk jnin .. now dlm 11 week..blom pg scan lg .. doakN sy bby sht .. x kisah twin @ x ..

12 Các câu trả lời

Same la sis.. Scan 8w xnampak baby... Tggu 2 mggu lagi.. Duk sibuk aje google pasl twin... Bace2 pasal twin.. Aduh..dlm hati xmengharap tp perasaan tu nak taw jugak.. Harap baby sihat xkisah la twin ke x...

4y trước

Hihi. Mcm best je dgr ada twin tu. Tp larat ke jagaaaa 😭 sy dulu teringin jgk. Tp jaga yg sorg ni pon rasa mcm terkontang kanting. Kih3. Mgkin sbb tu kut tak dpt.. 😅

sy pun kalau ikutkan hati mmg nak sgt twin..mesti comel ade ank yg same umo same muka..tapi pkir jgk klu twin takut kne czer..tapi kalau dah rezeki nk buat mcm mne kan..🥰

Semoga dipermudahkan urusan. Allahumma Aamiin

Semoga dipermudahkan segala urusan aamiinn

Congratulations... Nape nk baby twin sis.

Amin... Asal baby sihat, sempurna

Semoga baby sis sihat ❤️

Amin.. Semoga bby sihat..

Amiinn..

Amiiinnn