Sakit belakang

Sejak 8buln ngandung smpai lh dh bersalin sebln lbh kerap sakit belkg disbbkan angin pastu sendawa Sakit xblh nk bncg smpai nk baring xleh bgun Ade x sp2 mcm sy x Xtau mcm mn nk hndle

2 Các câu trả lời

jaga posture sis. Tmbh2 klau menyusu direct feeding baby. pastikan belakang btul2 support. Dan beli nursing pillow. Masa menyusu bawak baby ke badan. Jgn badan ke baby (yg inilah boleh menyebabkan sakit belakng berpanjangan. Insha Allah klau jaga posture, badan tk sakit.

panggil orang urutkan la awak. lepastu saya guna minyak herbanika nona roguy tu. kurang la sikit sakit2 badan