tak boleh nak tdur

Sejak 2 malam ni saya sukar melelapkan mata... Bahagian atas kepala belah belakang sakit. ?? pusing kiri kanan tak bole juga nak lelapkan mata.. Allahuakhbar.. ???

9 Các câu trả lời

Beli bantal pregnancy, boleh tidur selesa, kepit bantal celah peha masa tidur..kadang2 posture tidur sama tak kena..waktu pregnant sy tak boleh tidur bantal rendah..rasa tak selesa hihi..

5y trước

Tu la.. Bantal rendah pun kita jd tak selesa. Kiri kanan pusing2.. Mcm kucing nak beranak jd nyer 😂😂😂

Sy tdr duduk d kerusi malas.. Mmg susa mau tdr mgiring.. Kiri kanan sama saja😅😅tdr jam 10pm.. Jam 3 am dah bangun.. Lepas tu tdr lg balik.. Esok lambat ke ofis.. Dugaan btl

5y trước

👍👍

Baby dah gemok..xde space nak membuas.. Sabar ye sis.. Symptom x lena memg semua merasa .. Sis mandi air suam sebelum tido..

5y trước

Haha.. Mungkin juga tu.. Skang pun dia rasa rimas dah kat dalam perut ni agaknya.. Aktif sgat.. 😂😂😂😂

Me to. Smlm urt tgn kaki bahu dgn minyk bidara. Alhamdulillah bule pun tdr , 4hri dah xbule tdr , mlm td bule

5y trước

Nanti saya cuba... 😅😅

Baby malam kurang gerak.. Cuma mata maknyer yg tak bole nak lelap.. 😰😰

😌 tiap mlm sy susah nak lelapkan Mata sjak trimester 3 ni.. 😂 bertabah lah ye

5y trước

Sama laa kitaaa... Allahuakhbar 😢😢😢

Saya dah sarat mulalah payah tido mlm..siang elok jer tido

5y trước

Saya siang pun susah nak tdo 😭😭😭

mngkin bby kurng bgerak atu bby bsr

5y trước

Ruang masih ada lagi ni utk dia tawaf dan pusing2 dalam perut ni.... Takpe biarkan baby hepi2 je la kat dlm perut ni 😆😆😆😆

Baby buas x sabo nak kluar ye...